Lasersko graviranje? Pozovite nas!

+381 (0)37 442 558

EPILOG LASERI raspolažu celim opsegom snaga 30,40,50,60,75 i 120 vati. Dodatno, EPILOG je pionir Acculin TM podešavanja snopa i procesa montiranja lasera specijalno za Legend liniju. AcculinTM proces permanentno drži snop precizno usmerenim u tri ose obezbeđujući konzistentnu preciznost i kvalitet snopa preko cele površine table. AcculinTM sistem obezbeđuje zamenu laserske cevi bez dodatnih podešavanja.

Materijali

Široka lepeza materijala koje koriste laserski sistemi EPILOG, zadovoljiće Vašu želju da napokon možete da budete i kreativni. Na koži, gumi, staklu, drvetu, akrilu, graverskoj plastici, pa sve do mermera, anodiziranog aluminijuma i čelika, možete crtati, pisati, obeležavati, seći i naravno gravirati. Nije nam želja da Vam predstavljamo laserske sisteme i da Vi steknete utisak da oni mogu da rade baš sve u ovoj oblasti. Naravno da ne. Materijali kao sto su čelik, aluminijum, bakar itd. ne mogu se seći. Za to postoje makaze za lim, a seći to na jednom ovakvom uredjaju bilo bi jako skupo. Nemojte da brinete jerEPILOG LASER sistem seče drvo, kožu, laminatnu plastiku, akrile i još mnogo materijala.

Laseri

EPILOG sa ponosom predstavlja tehnički najrazvijeniju liniju laserkih sistema za graviranje i sečenje ikada proizvedenu. Sa revolucionarnim displej panelom od tečnih kristala za pregled spremljenih poslova, brzinom graviranja i do 120 inča (oko 3m) u sekundi, mogućnošću umrežavanja i ostalih inovacija, Epilogova laser linija je dizajnirana da bude legendarna.

Nova Epilogova linija laserkih sistema za graviranje i sečenje građena je preko petnaest godina od inovacija koje su postale zaštitni znak EPILOG LASERA. Počevši sa predstavljanjem prvog stonog laserskog uređaja za graviranje sa kompjuterskom kontrolom 1988. godine, Epilog je učinio svojom misijom konstantno redefinisanje standarda koji su motor industrije.

Isti nivo napretka koji nam je TRI PUTA doneo prestižnu nagradu "ARA Best New Technology" vodio nas je da proizvedemo liniju uređaja za graviranje koji menjaju nacin na koji radite. Kao i sa mnogim inovativnim tehnologijama koje su inženjeri Epiloga predstavljali tokom godina, nova linija još jednom donosi na tržište vrhunac najnovije tehnologije koja čini ove mašine najbržim, najpouzdanijim, najnaprednijim dostupnim sistemima.

Šta LASER može?

Iako superiorna tehnologija može lepo da zvuči na papiru, shvatili smo da je Vama kao kupcu stalo samo ako ona čini Vaš život boljim. Shvatili smo da je tehnologija dobra onoliko koliko dobra donosi krajnjem korisniku.

Sa tim na umu, tvrdimo sa uverenjem da ćete uvideti da je nova linija napakovana inovacijama specijalno dizajniranim da poboljša Vaš život. Sasvim redizajniran sistem povećava brzinu i preciznost laserskih sistema, koji štede Vaše vreme i donose Vam više novca. Novi materijali produžavaju život sastavnih delova, smanjujući zastoje. Vrhunski dizajn sastavnih delova dozvoljava laku zamenu delova novijim, tako da Vas laser bezbolno raste sa vašim biznisom.

KERN LASERI 

Ako ste pročitali tekst o EPILOG laserima to isto možete primeniti i na KERN LASER. Ali, pitate se zašto KERN. Najbitnije je najbolje reći odmah – KERN reže metal. Pogledajte tebele o rezanju metala (link) i biće vam sve jasno.

O nama

Preduzeće “VEMA” osnovano je 1993. godine. Osnovna delatnost od daleke 1993. godine bila je uvoz robe, uglavnom ručnog alata i instrumenata za ispitivanje struje i strujnih veličina.

2003. godine, posle višemesečnih pregovora sa kompanijom EPILOG LASER Corporation

Opširnije...

Naša lokacija

Kontaktirajte nas

Adresa: Prvomajska 56a, Kruševac, Srbija

Email: vema.els@mts.rs   Tel: +381 37 442 558

Tehnička podrška

Email: vema7@ptt.rs   Tel: +381 37 442 558

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.